Tarieven & vergoedingen

Uurtarief

Wil je liever los een consult inplannen dan is dat ook mogelijk, het uurtarief is dan 60 euro per uur. Een pakket is uiteraard gunstiger qua uurtarief, het tarief ligt dan op 50 euro per uur. Bovendien maak je voor jezelf een duidelijke commitment voor een periode van 2 of 3 maanden.

Vergoeding

Veel verzekeraars vergoeden voedingsadvies in het aanvullende pakket. Uiteenlopend van 50 euro tot 500 euro vergoeding op jaarbasis.

In de dagelijkse praktijk combineren we voedingsadvies vrijwel altijd met wandelen of trainen. Dus een factuur valt altijd onder voedingsadvies of je nu wel of niet traint of wandelt tijdens een consult, deze kun je daarom indienen bij jouw zorgverzekering als voedingsadvies.

Via deze link kun je bekijken wat jouw verzekering vergoed.

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

De factuur dien je na betaling in bij jouw verzekering.

Locatie

Gewichtsconsult Rotterdam is gevestigd in sportschool David Lloyd Blijdorp, in een gedeelde praktijkruimte met Diëtist Rotterdam.

Het uitgangspunt is dat we consulten en training houden op en vanaf de praktijk, wegens de metingen in de praktijk is dat handig. Wil je toch liever thuis of op het werk consulten en training krijgen dan kunnen we in samenspraak bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voorwaarden pakket

Je hebt een pakket aangekocht en helaas ben je een keer verhinderd, dat is natuurlijk geen probleem zolang je het 24 uur van tevoren aangeeft.

Let op; Bij aankoop van een pakket van 1 maand heb je maximaal 1,5 maand de tijd om dit pakket te gebruiken. Bij aankoop van een pakket van 2 maanden heb je maximaal 3 maanden de tijd om dit pakket te gebruiken.

Heb je nog vragen of wil je een kennismaking of intakegesprek aanvragen?

Bel met 06 18 67 60 37

Stuur een mail naar info@gewichtsconsulent-rotterdam.nl

Pakketopties Voedingsadvies

Pakketopties Combinatie Voedingsadvies en (Wandel)Training

Beroepsverenigingen

De praktijk is aangesloten bij Fitned.nl/NL Actief en BGN.