Fitness Training

De kracht van fitness training ligt naar mijn mening in een persoonlijke aanpak en ik ben dan ook niet die trainer die jou over je grens heen schreeuwt. Ten alle tijden ben ik er om je te motiveren, maar houden we rekening met jouw grenzen om zo blessures en demotivatie te voorkomen.

Een andere aanpak

Veel mensen denken bij personal training aan een trainer die je over je grenzen heen schreeuwt, die het uiterste van je vraagt en je op die manier motiveert. Dit is niet waar ik in geloof en voor sta, ik geloof in de wijsheid van jouw lichaam en het respecteren van grenzen en de tijd nemen die jouw lichaam nodig heeft om die grenzen te verleggen.

De training bestaat uit een combinatie van wandelen of joggen en oefeningen, waarbij we uiteraard uitgaan van jouw wensen en mogelijkheden. Deze laagdrempelige manier van training maakt dat jij dit zelf met veel gemak kunt blijven toepassen wanneer je wilt. Dus geen sportschool, dure abonnementen of lastige openingstijden die je in de weg staan.

Veel mensen zitten al teveel binnen, dus daarom gaan we juist naar buiten. Je hoofd leegmaken gaat het beste in de buitenlucht. Ook ervaren veel mensen een sportschool als negatief omdat er een bepaald beeld wordt geschept van wat wenselijk is, strak en afgetraind. Terwijl de meeste mensen die naar een sportschool gaan dat niet zijn en dat kan ontzettend demotiverend werken. Ook daarom gaan we lekker buiten trainen.

Dus ben je iemand die wel een trainer zoekt die volgens de ‘klassieke’ manier personal training aanbiedt dan zijn er genoeg aanbieders op dat gebied, maar ben je iemand die zijn lichaam respecteert, echt de diepte in wil gaan, wil investeren in gezondheid en gelooft in een leefstijl aanpassing en niet in de laatste dieethype, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Uiteraard is voeding een integraal en belangrijk onderdeel van mijn aanpak, hier besteden we dus ook elke training aandacht aan en we passen al naar gelang de behoefte jouw voedingsprogramma aan.

Ik zie je graag in mijn praktijk om je kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van training.

Heb je nog vragen of wil je een kennismaking of intakegesprek aanvragen?

Bel met 06 18 67 60 37

Stuur een mail naar info@gewichtsconsulent-rotterdam.nl